15 juni 2024

Bartje 200

Not for quitters

Bartje 200 is een extreem zware tocht voor de echte bikkels. Je gaat het avontuur aan van 200 kilometer mountainbiken over verschillende modderige wegen, landbouwwegen, bospaden of kasseien. Deze tocht is voor de sportieveling en is de zomerse en warme tegenhanger van de Drenthe 200. 

 Meer informatie

Vittoria Slag om Norg geen vervolg in 2023

Organisator Enforce Sport Events heeft  besloten dat de Vittoria Slag om Norg in 2023 geen vervolg zal krijgen. Het evenement zou afgelopen zomer, na twee jaar afwezigheid, in juli weer plaatsvinden, totdat het evenement plotseling enkele dagen ervoor werd gecanceld in verband met te kort aan politiemensen van de landelijke eenheid. De organisatie legt in 2023 de focus op haar bestaande breedtesportevenementen als de Bartje 200, Velodroom Veldslag om Norg, Gravel One Fifty en de extreme fietsuitdaging in december, de Drenthe 200.
03 September 2022

Veldslag om Norg

Taking the Challenge

De Velodroom Veldslag om Norg is een échte MTB uitdaging. Rijd je de wedstrijd of de cyclosportieve tocht? We confronteren jou in één grote ronde met het mooiste en zwaarste dat Noord-Drenthe te bieden heeft. De wedstrijd is 100 kilometer. De cyclosportieve tocht is 100 of 80 kilometer.

Inschrijven Meer informatie
13 juli 2024

Gravel One Fifty

Off the beaten track

Liefst 150 gave kilometers gravelen dwars door de natuur van Drenthe. Letterlijk buiten gebaande paden. De adrenaline van het rijden over onverharde wegen, veel variatie, de snelheid en de lange tocht maakt deze tocht uniek. Naast de UCI profwedstrijd is er ook een cyclosportieve tocht van 150 en 75 km.

 Meer informatie
29 December 2023

Drenthe 200

Dare to go extreme

De Drenthe 200 is de meest extreme marathon voor mountainbike, gravelbike of cyclocrosser van 200 km. Deze marathon is niet voor iedereen weggelegd. Alleen als je fysiek en mentaal tot het uiterste durft te gaan, is de Drenthe 200 wat voor jou. Houd er rekening mee dat je de zwaarste weertypes tegen kunt komen.

Inschrijven Meer informatie

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwsberichten?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
* verplicht veld